Persoonsbeveiliging en Directiechauffeur

 

Persoonsbeveiliging

Op steeds grotere schaal worden persoonsbeveiligers ingezet voor beveiliging en begeleiding van zakenmensen, artiesten, politici en vermogenden. Een persoonsbeveiliger kenmerkt zich doordat hij naast ervaring en kennis beschikt over een aantal eigenschappen die absoluut noodzakelijk zijn (loyaal, flexibel, betrouwbaar en discreet). Hierdoor is een achtergrond vanuit defensie bijna vanzelfsprekend. De persoonsbeveiliger is in het bezit van een internationaal erkende security en bodyguard ID.

Directiechauffeur

Een directiechauffeur is steeds vaker een verstandige beslissing. Een directiechauffeur beschikt over een uitstekende, uitgebreide opleiding van de meest vooraanstaande CCV-D opleidingsinstituten. Dit zijn instituten, die gespecialiseerd zijn in specialistische rijopleidingen. Een directiechauffeur heeft hierdoor een uitstekende rijvaardigheid, gecombineerd met een intensieve training in voertuigbeheersing en omgang met agressie. Hierdoor kan hij met de meest bijzondere en dreigende situaties omgaan. Autorijden is heden ten dage nog steeds een van de meest bedreigende veiligheidsrisico's. Een directiechauffeur heeft dan ook als doel u snel en veilig op de plaats van bestemming te brengen. Een directiechauffeur is betrouwbaar, kundig en representatief en die weet wat u verwacht als klant. Een directiechauffeur biedt in verband met de toegenomen drukte op de Nederlandse wegen en de behoefte om efficiënter om te gaan met kostbare tijd, een groot voordeel. Deze voordelen vertalen zich niet alleen in besparing van tijd en geld, maar ook in minder werkdruk en een grote mate van ontspanning. Zo kan er rustig achter in de auto worden gewerkt terwijl uw directiechauffeur zorgt dat u keurig op tijd aankomt op uw afspraak.

Uw voordelen op een rij:

  • U bespaart kostbare tijd.
  • Minder werkdruk omdat u tijdens uw reis nog kan werken.
  • U raakt niet gespannen door irritaties in het verkeer.
  • Dankzij uw gediplomeerde directiechauffeur komt u veilig aan.
  • U wordt voor de deur afgezet.
  • U roept uw directiechauffeur op wanneer u hem nodig heeft.
  • De directiechauffeur bestuurd uw auto.
  • U hoeft tijdens uw zakendiner niet de wijn over te slaan.

 

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat een directiechauffeur ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn. Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een directiechauffeur zich eenvoudig laten terug betalen gezien de voordelen.

Actueel Nieuws

FAS Security
Wilt u gebruik maken van onze beveiligings- en of chauffeursdiensten? Neem gerust contact met ons op. Onze...
» lees verder

Contact Gegevens
FAS Security
Emmen
T. 06 24 289 908
Ons Contactformulier