(Freelance) Beveiliger inhuren

De veiligheid vergroten door een professionele (freelance) beveiliger in te huren. Het geeft een stuk rust en zekerheid, waardoor u zich optimaal kunt richten op zaken die voor u van belang zijn. FAS Security kan u van dienst zijn bij elk facet van beveiliging vanuit de regio Emmen en is actief in heel Nederland.

Persoonsbeveiliging inhuren

Helaas is de realiteit dat een kleine groep kwaadwillenden erop uit is om mensen lastig te vallen. De redenen daarvoor zijn zeer uiteenlopend: politieke standpunten, stalking en kidnapping zijn enkele voorbeelden. Hoewel er maar weinig mensen zijn die kwaad in de zin hebben, is een eenling al voldoende om verstrekkende gevolgen te hebben. Wanneer u zich wilt beschermen tegen dergelijke individuen of groepen is een beveiliger of bodyguard een oplossing.

Loyaal, discreet, positief en professioneel

Het is natuurlijk niet niets om gebruik te maken van een beveiliger. Een drempel die soms lastig is te overschrijden, aangezien het vergroten van de veiligheid altijd gevolgen heeft voor het gevoel van vrijheid en privacy. De beveiligers van FAS Security zijn erin getraind de nadelen van persoonsbeveiliging zo klein mogelijk te maken. Een goede, positieve sfeer, maar ook loyaliteit en discretie dragen bij aan het verkleinen van het ongemak. De veiligheid van u als persoon is vanzelfsprekend enorm vergroot. Onze beveiligers zijn hoog opgeleid (o.a. Internationaal Bodyguard en CCV-D1), waardoor u zich in de aanwezigheid van onze beveiliging ontspannen en prettig zult voelen.

Ook voor objecten, evenementen en andere beveiliging

Ook voor de bewaking van een pand, openluchtlocatie, evenement of horecagelegenheid is FAS Security u graag van dienst. Een beveiliger van FAS gaat professioneel om met elke situatie en is getraind om een onveilige situatie snel onder controle te krijgen. Uiteraard worden uw belangen hierbij niet uit het oog verloren.

Een beveiliger voor uw situatie

Wij passen ons aan u aan! Geef aan wat voor ú van belang is en wij leveren maatwerk in beveiliging. Emmen (Drenthe) is onze thuislocatie, maar wij kunnen u in het gehele land van dienst zijn met een professionele (freelance) beveiliger of een heel team van op elkaar ingespeelde beveiligers.

FAS Security

Emmen

Tel: 06 24 289 908
E-mail: info@fassecurity.nl

KvK nr: 57720460

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
naar boven