ZZP Directiechauffeur

Een directiechauffeur is een verstandige beslissing als u veilig en snel vervoerd wilt worden. Het bespaard tijd en verhoogd de inefficiëntie van het onderweg zijn.

Goed opgeleide directiechauffeur

Een directiechauffeur beschikt over een uitstekende, uitgebreide opleiding van de meest vooraanstaande CCV-D opleidingsinstituten. Dit zijn instituten, die gespecialiseerd zijn in specialistische rijopleidingen. Een directiechauffeur heeft hierdoor een uitstekende rijvaardigheid, gecombineerd met een intensieve training in voertuigbeheersing en omgang met agressie. Hierdoor kan hij met de meest bijzondere en dreigende situaties omgaan.

Snel en veilig

Autorijden is heden ten dage nog steeds een van de meest bedreigende veiligheidsrisico’s. Een directiechauffeur heeft dan ook als doel u snel en veilig op de plaats van bestemming te brengen.

Tijdsbesparing

Een directiechauffeur is betrouwbaar, kundig en representatief en die weet wat u verwacht als klant. Een directiechauffeur biedt in verband met de toegenomen drukte op de Nederlandse wegen en de behoefte om efficiënter om te gaan met kostbare tijd, een groot voordeel. Deze voordelen vertalen zich niet alleen in besparing van tijd en geld, maar ook in minder werkdruk en een grote mate van ontspanning. Zo kan er rustig achter in de auto worden gewerkt terwijl uw directiechauffeur zorgt dat u keurig op tijd aankomt op uw afspraak.

Voordelen van een directiechauffeur:

  • U bespaart kostbare tijd.
  • Minder werkdruk omdat u tijdens uw reis nog kan werken.
  • U raakt niet gespannen door irritaties in het verkeer.
  • Dankzij uw gediplomeerde directiechauffeur komt u veilig aan.
  • U wordt voor de deur afgezet.
  • U roept uw directiechauffeur op wanneer u hem nodig heeft.
  • De directiechauffeur bestuurd uw auto.
  • U hoeft tijdens uw zakendiner niet de wijn over te slaan.

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat een directiechauffeur ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn. Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een directiechauffeur zich eenvoudig laten terug betalen gezien de voordelen.

ZZP Directiechauffeur in regio Emmen

FAS security kan u voorzien van een (tijdelijke) ZZP directiechauffeur tegen aantrekkelijke voorwaarden. Wij werken vanuit Emmen maar rijden uiteraard ook gewoon buiten deze regio. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

FAS Security

Emmen

Tel: 06 24 289 908
E-mail: info@fassecurity.nl

KvK nr: 57720460

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
naar boven