Objectbeveiliging

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. De objectbeveiligers van FAS Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. De objectbeveiligers van FAS Security zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Objectbeveiliging afgestemd op úw situatie

FAS Security biedt goed getrainde objectbeveiligers die van alle markten thuis zijn en gewend zijn om snel te schakelen tussen diverse taken. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in algemene beveiligingstaken, maar werken bijvoorbeeld ook als portier en receptionist. Het ene moment is de objectbeveiliger gastheer en het volgende moment treedt hij op als BHV’er of als controleur van in- en uitgaande personen en goederen.

Voor elke situatie

Omdat ieder object anders is en vraagt om een specifieke benadering wordt elke objectbeveiliger getraind voor het object waarop ze werken. Ook kan FAS Security voor de beveiliging van zorginstellingen gespecialiseerde zorgbeveiligers leveren.

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
naar boven