Persoonsbeveiliging

Op steeds grotere schaal worden persoonsbeveiligers ingezet voor beveiliging en begeleiding van zakenmensen, artiesten, politici en vermogenden.

Vergroot uw veiligheid

Helaas hebben een kleine groep kwaadwillenden het voorzien op andere personen. Om de risico’s hiervan in te perken kan het inschakelen van een persoonsbeveiliger (ook wel bodyguard genoemd) een goede oplossing zijn.

Eigenschappen van een persoonsbeveiliger

Een persoonsbeveiliger kenmerkt zich doordat hij naast ervaring en kennis beschikt over een aantal eigenschappen die absoluut noodzakelijk zijn (loyaal, flexibel, betrouwbaar en discreet). Hierdoor is een achtergrond vanuit defensie bijna vanzelfsprekend. De persoonsbeveiliger is in het bezit van een internationaal erkende security en bodyguard ID.

FAS Security Emmen

Wij leveren persoonsbeveiligers voor bijna elke situatie. Wij werken vanuit Emmen maar zijn actief in heel Nederland. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Maatwerk in persoonsbeveiliging

De beveiligers van FAS zijn flexibel en ervaren. Wij passen ons aan uw wensen aan en kunnen uiteraard ook adviseren. Maatwerk in persoonsbeveiliging is bij ons geen enkel probleem.

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
naar boven